Bilen fräsch igen!

I helgen så tog jag och frugan bilen på en färd genom skogarna utanför Värnamo för att ta ut hunden på en ordentlig promenad i den vintertäta skogen. Det var fantastiskt väder och landskapet var väldigt vackert, vi hade med lite fika och och annat gott så vi skulle klara oss en stund, en riktigt söndagsutflykt med andra ord. Vi gick i flera timmar och kände att ju mer klockan blev desto varmare blev det ute, det blev lite töigt och tungt att gå i snön. Det droppade till och med från de snötäckta granarna. Då försvann lite av lusten och vi valde att bege oss hemåt igen. Tyvärr var vägen också riktigt mörig och vi fick kämpa för att komma hem och det syntes att vi hade lämnat de finskottade vägarna. Den vita bilen var brun, hela sidorna och baken. Då ringde jag, Rikard, min bror som sa att han brukade besöka Finnvedens Rekondcenter, jag åkte dit det första jag gjorde på måndagsmorgonen och de genomförde en fullständig rekond och biltvätt av bilen i Värnamo. Jag tror att bilen aldrig varit så ren som den efter biltvätten var. Jag blev väldigt nöjd med Finnvedens service och effektivitet och vänliga prissättning. Förövrigt så erbjuder Finnvedens Rekondcenter rekond, lackförsegling och biltvätti Värnamo. Kan verkligen rekommendera dem, de tog också varsamt hand om bilen vilket jag värdesätter. Jag satt där och väntade i fåtöljen och sänkte ett par koppar svart innan det var dags att ge sig iväg igen. Det tog emot lite att smutsa ner den, jag ska försöka lägga det för vana att besöka Finnvedens Rekondcenter AB lite oftare.