En trädgård skapad av en trädgårdsdesigner

Det är kul att ha en fin trädgård men det är inte alltid det lättaste att hålla efter den då det ofta krävs betydligt mer arbete än vad man först tror. Detsamma gäller ofta för själva planteringen och designen av trädgården. Har man inte vidare kunskap om olika växter är det lätt hänt att man kombinerar dem fel vilket resulterar i växter som tar död på varandra eller som helt enkelt inte orkar växa sig tillräckligt stora då de tar energi från varandra istället för att ge till varandra.

Därför kan det många gånger vara en bra idé att ta hjälp av en trädgårdsdesigner i Danderyd, vilket du kan göra från bland annat Tilia Trädgårdsplanering. Fördelarna med att anlita hjälp med just dem är att de har mycket kunnig personal där de flesta av dem har naturliga gröna fingrar och det gör så att de kan få växter att grönska utan vidare ansträngning.

Själv är jag precis tvärtemot det. Jag har aldrig varit vidare bra på det här med växter utan har faktiskt till och med lyckats få död på kaktusar och det är ganska bra jobbat. Så när vi bestämde oss för att fixa trädgården så bestämde vi oss i samma veva för att ringa till Tilia Trädgårdsplanering i Danderyd och be dem skicka över en trädgårdsdesigner som skulle kunna hjälpa oss att både planera själva trädgården inför plantering och klippning av buskar och träd och sådant men även för att få hjälp att välja ut växter som är så lättskötta som möjligt.

Den trädgårdsdesigner som de på Tilia Trädgårdsplanering skickade ut till oss var faktiskt väldigt duktig. Vi har nu en trädgård som i stort sett inte behöver något som helst arbete men som ändå är väldigt fin och som ser ut som att den kräver betydligt mer arbete än vad den gör. Och det hade vi aldrig någonsin klarat av att göra på egen hand utan assistans från en trädgårdsdesigner.