Nu gäller det att ta tag i fysträningen

Jag har alltid aktiverat mig, sedan jag var liten, det började med fotboll, tennis, löpning och alla andra sporter som man provade på som ung. När man som 16-åring insåg att an inte kunde överleva på sin fotbollskarriär var det dags att ta tag i träningen på egen hand. Så från att ha spelat fotboll fyra gånger i veckan och tennis två så började jag springa tre dagar i veckan och gå på gym tre. Jag har alltid varit disciplinerad och hade ingen brist på motivation att ta mig till gymmet. Jag har följt detta spår än idag, även under tider med jobb och universitetsstudier, dock har jag dragit ner på löpningen för att främja muskelbyggandet. Dock har jag alltid känt att jag inte har växt som jag borde, jag tränade mycket mer mer än mina kompisar men vi växte i muskler lika fort. Så jag körde ännu hårdare ända fram till idag. Jag har under de senaste åren i genomsnitt uppskattningsvis kört skiten ur mig på gymmet fem dagar i veckan sedan jag var 16 år. Jag känner att jag ändå inte riktigt når min fulla potential. jag har kommit i kontakt med Fysplanen i Sverige som hjälper människor (som jag) med träningen. De erbjuder och har personlig tränare på Söder där man också kan få hjälp med fysträningen. Jag tror det är en personlig tränare som jag skulle behöva för att utvecklas som jag önskar. Då får jag både en kost- och träningsplan. För min del tror jag att det främst är kosten där det sviker för mig, att jag kanske inte får i mig tillräckligt eller rätt kost. Jag kommer vara i Stockholm under nästa sommar förmodligen på grund av att flickvännen kommer jobba ett tag därifrån. Dessutom som jag verkligen vill åka dit för Fysplanen Sverige:s skull. Jag håller tummarna för det och min kontakt med dem fortsätter. Kan verkligen rekommendera dem om ni sitter i samma sits som jag eller om ni söker en personlig tränare eller fysträning för den delen.