Flyttstädning

Eftersom det alltid är många som flyttar varje månadsskifte så är det här med flyttstädning någonting som sammanlagt spenderas 10 000-tals timmar på varje månad. Nu vill jag gärna veta om du som flyttat tog hand om städningen själv eller om du vände dig till en städfirma? Om man ska städa själv är det så mycket man inte får glömma av, till exempel rengöring av fönster och dörrar, rengöring av badrum, tapeter och bakom kyl, frys och spis/ugn. Det tar mycket tid, särskilt i köket och badrummet och man kan nästan bli tokig av allt som är att göra med en flyttstädning, så när jag flyttade sista gången tog jag hjälp av en städfirma här i Gävle. De ordnade allting åt mig och jag slapp själv att städa, vilket var ett stort plus. Hur tog du hand om din flyttstädning senast?

Man sparar mycket tid när man anlitar hjälp, tid som man kan göra roligare saker med än att städa och fixa och feja. Men jag förstår även att man vill spara pengar. Jag tycker det känns riktigt skönt att slippa allt städ-fix och fejande, så då vänder jag mig helst till någon som kan göra jobbet åt mig. 

Jag kan rekommendera den städfirma som jag anlitade för min senaste flyttstädning i Gävle. De har gjort ett bra jobb och allting som jag hade tänkt mig och till ett lågt pris, det är knappt man kan tro att det inte kostar mera! 

De bokar in dig direkt så det är bara att ringa dem för mer information om hur de kan hjälpa dig, du får även en offert. Det var så skönt att slippa allt städande och fejande, det är ju verkligen en hel del man måste ta hänsyn till under en flyttstädning. Dela med er av era erfarenheter nere i kommentarsfältet.