Ny färg på huset

Det har blivit sommar och sol och semester och jag ska bara vara ledig. Planen var att måla om villan själv men vid närmare eftertanke kom jag på att det var bättre att anlita en målare så att jag verkligen får känna att jag är ledig istället för att måla, och jag vände mig till en målare som du kan läsa om här. Det finns många målare man kan vända sig till och det är inte så lätt då att veta vem av alla man borde anlita men jag fick denne målare som tips av en vän så det var bara att kontakta honom. Jag blev mycket nöjd med resultatet och det är verkligen skönt att slippa allt arbete med jobbet. Dessutom var det inte så dyrt som jag trodde, så det är ju en bonus!

Innan var huset vitt och jag tycker om färg och ville inte ha något som sticker ut alltför mycket men det blev målat blått och det tycker jag är fint och jag vet ju att smaken är som baken delad men hur som helst, hade jag gjort jobbet själv hade det tagit minst en hel vecka och det är inte så kul att behöva jobba när man är ledig från sitt ordinarie jobb. Så denna lösning blev mycket bättre och jag kan verkligen rekommendera den till andra som funderar på att anlita en målare. Jag vet inte hur det är med er, men är ni som jag ska ni definitivt inte tveka på att kontakta en målare och be dem göra jobbet åt er! Jag lovar att ni inte kommer ångra er! Det kan ju vara både fasadmålning som ni behöver hjälp med eller invändig målning eller tapetsering. Ni kan läsa mer inne på hemsidan om ni klickar på länken här ovanför, tack för nu, hejdå!