Äntligen har vi det städat hemma

I flera månader har mitt hem varit i fullständig oordning. Det var rörigt överallt och leksaker bar utspridda på golvet, vilket gör det svårt att få någon form av produktivitet bland allt kaos. Idag är det annorlunda – efter att en vän till min man tipsat om en städfirma som erbjuder hemstädning i Hälleskis hörde vi av oss med dem och har varit mycket nöjd med resultatet. Personalen från städföretaget kom till vårt hem och gjorde ett otroligt grundligt arbete och tog hand om alla aspekter av djuprengöringen. De dammsög, dammade av, tvättade fönster, torkade av ytor och skåp, skrubbade golv, organiserade hyllor och lådor och bytte till och med ut våra glödlampor Som ett resultat ser vårt hem mycket ljusare, renare och mer organiserat ut. Det professionella städteamet gjorde inte bara ett fantastiskt jobb, utan gav oss också användbara tips om hur vi kan hålla vårt hem rent innan de kommer nästa gång, det är om ett par veckor och det är bra för då har det nog stökats till en del igen. Alla som har små barn och en hund vet ju att det är svårt att hålla det rent några längre stunder. Det kanske är ett företag även för dig, om du önskar hjälp med hemstädning?

Företaget erbjuder också en rad olika tjänster utöver hemstädning. De har till exempel en tjänst för rengöring av kakel och fogmassa som kan hjälpa dig att återställa kaklet till dess ursprungliga skönhet. Sedan kan du välja om du vill ha hjälp bara en gång eller om du vill att de ska komma till dig med regelbundna intervaller för att ditt hem ska se så bra ut som möjligt.

Med deras hjälp kan vi äntligen slappna av och njuta av vårt hem i vetskap om att det alltid är rent och organiserat. Vi är mycket nöjda!